Search found 56 matches

by daleblack1961
Wed Jul 06, 2016 9:53 am
Forum: Raylectron
Topic: Vs 4 activation code
Replies: 1
Views: 2612

Vs 4 activation code

Just sent email (registration). Loaded Raylectron vs 4.93 on new computer and my activation code is not working.
by daleblack1961
Wed Nov 18, 2015 7:41 pm
Forum: Raylectron
Topic: Sketchup 2016
Replies: 1
Views: 2663

Sketchup 2016

Received my upgrade to Sketchup 2016 today. Do you have an idea when Raylectron will be compatible with 2016? I use Raylectron daily and dont want to install update until its ready
by daleblack1961
Thu Jan 15, 2015 8:41 pm
Forum: Raylectron
Topic: .exr files
Replies: 4
Views: 6309

Re: .exr files

No no. It works great. My question was regarding .exr files. Is there a way to use in Raylectron?
by daleblack1961
Thu Jan 15, 2015 11:43 am
Forum: Raylectron
Topic: .exr files
Replies: 4
Views: 6309

Re: .exr files

By the way the new grass is awesome. Also the instancing with the crowd plugin is working great. One step I ran into when doing is you need to set the axis on the instanced component.
by daleblack1961
Thu Jan 15, 2015 11:38 am
Forum: Raylectron
Topic: .exr files
Replies: 4
Views: 6309

.exr files

Is there a way to use a environmental map that is .exr file in Raylectron?
by daleblack1961
Sat Jan 03, 2015 1:09 pm
Forum: Raylectron
Topic: feature request
Replies: 1
Views: 4136

feature request

I use Tak2hata: Make Fur plugin crowd function quite a bit for trees shrubs and ornamental grasses. It would be so great to have that some functionality with instancing. I could randomly scatter 3D trees, shrubs and grasses over a selected face without getting the model too big. Of course I can do t...
by daleblack1961
Thu Dec 11, 2014 6:39 pm
Forum: Raylectron
Topic: 4.4 CPU extremely fast
Replies: 2
Views: 5015

Re: 4.4 CPU extremely fast

CPU
by daleblack1961
Wed Nov 26, 2014 4:29 pm
Forum: Raylectron
Topic: 4.4 CPU extremely fast
Replies: 2
Views: 5015

4.4 CPU extremely fast

Working on render 1000x600 with over 6,000,000 faces and I am getting a little over 1 sample per second. Happy man!
by daleblack1961
Thu Nov 20, 2014 12:09 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Its huge with a lot of grass. I would say 5,000,000 faces. CPU version handles with ease but I am running 12MB ram
by daleblack1961
Thu Nov 20, 2014 11:17 am
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

no. it crashed the machine once and then a couple of times I just got the spinning blue circle and saying program not responding. AMD had a pop up one time that said driver failed but was recovered.
by daleblack1961
Thu Nov 20, 2014 10:55 am
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

That AMD driver still causing problems on a bigger model. I was able to do smaller model with no problem but it crashes with bigger one.
by daleblack1961
Tue Nov 18, 2014 5:40 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

No luck. I gave up and installed CPU version on there. It sounds like the new CPU version you are working on is going to be pretty fast so I look forward to that.
by daleblack1961
Tue Nov 18, 2014 9:57 am
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Still no model. I have attached screenshot of my gpu settings just to see if you see anything out of the ordinary.
by daleblack1961
Mon Nov 17, 2014 6:41 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

I think I have before but this lasts one 4.10 I put in sketchup15/plugins/raylectron. When I started rayelectron from sketchup I got dialogue box asking me if I wanted to run or cancel. I clicked run and the model started exporting ect.
by daleblack1961
Mon Nov 17, 2014 6:16 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

I'm sorry. Yes and no model in viewer.
by daleblack1961
Mon Nov 17, 2014 4:41 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

still no model in viewer
by daleblack1961
Mon Nov 17, 2014 9:46 am
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Back at it. Send over when your ready. Thanks
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 4:56 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Thanks. I'm out of the office now. Probably won't get back to it until Monday.
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 3:45 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

No I don't. I have a feeling I missed a couple of updates so it could have even been pre-4.33v. It had probably been a couple of months that I hadn't updated prior to v4.36
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 3:25 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Yes. I have been using GPU version for about 4-5 months. Just was a all of a sudden thing.
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 2:47 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

still no model showing in viewer
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 2:25 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

yes
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 2:15 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

here you go
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 12:55 pm
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Sorry no. I mean the model faces are loading and textures are loading but the model is not showing in the viewer.
by daleblack1961
Sat Nov 15, 2014 10:32 am
Forum: Raylectron
Topic: Model not appearing in viewer v4.36
Replies: 70
Views: 53202

Re: Model not appearing in viewer v4.36

Still not working. Same result. By the way I fixed the hidden geometry problem on my cpu machine so I am getting some renderings out with that machine now. It was totally something weird in the model not Raylectron. Thanks for help on it.