batch render

Raylectron (http://Raylectron.com) is a 3D rendering engine for Trimble Sketchup (http://sketchup.com)
Post Reply
memluk
Posts: 32
Joined: Fri Apr 15, 2016 7:34 am

batch render

Post by memluk »

hello,i wnat to set some scenes and sample limit and i can sleep. and ratlectron can render more scenes without me. if its not too hard can u fix for us please ?

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1883
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: batch render

Post by Support »

Yes we can do that. I'll let you know when it's done.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

memluk
Posts: 32
Joined: Fri Apr 15, 2016 7:34 am

Re: batch render

Post by memluk »

you are great support i have seen ever. thank u

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1883
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: batch render

Post by Support »

I just PM you v4.99 with batch rendering. You can find this option in the Scene icon, the list item in the list. When you select it, it will ask where you want to save the rendered scenes. The scene title will be automatically added to the end of the file name. it will also ask you how many sample to use. I hope this is what you were looking for. Please let me know how it goes and if you have any problems or find bugs.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

Post Reply