TProgressBar property out of range.

BlackWidow scans websites (it's a site ripper). It can download an entire website, or download portions of a site.
Post Reply
spanbgon
Posts: 3
Joined: Tue Nov 01, 2011 2:00 pm

TProgressBar property out of range.

Post by spanbgon »

Hi all - For the last 5 days I've been crawling a site and finally decided to pause it and save the structure. This ended up utilizing over 1GB of memory so I closed BW and reopened. Now when I try to open the web file I get the below message.

Any ideas?

Thanks!

---------------------------
BlackWidow
---------------------------
TProgressBar property out of range.
---------------------------
OK
---------------------------

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: TProgressBar property out of range.

Post by Support »

ok, I know what this is. Let me have it fixed and I'll let you know when it's ready. Should be sometimes today.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

spanbgon
Posts: 3
Joined: Tue Nov 01, 2011 2:00 pm

Re: TProgressBar property out of range.

Post by spanbgon »

Thanks for the quick response!

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: TProgressBar property out of range.

Post by Support »

ok, I've updated our download page to v6.3 Can you give it a try see if it works?
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

spanbgon
Posts: 3
Joined: Tue Nov 01, 2011 2:00 pm

Re: TProgressBar property out of range.

Post by spanbgon »

I haven't received the error yet so hopefully it's working. How long do you think it'll take to load a 6 GB file?

Thanks!

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: TProgressBar property out of range.

Post by Support »

It's hard to say. It depand on how fast your system is. But the pgrogress bar should show you how long it'll take. The bar is devided in 100, so every 60mb in your case, it will update.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

Post Reply