How to fusker in new version??

BlackWidow scans websites (it's a site ripper). It can download an entire website, or download portions of a site.
stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

Support wrote:oh! a bug!

In the code function ScanEpoch(cnt, stp);

I have for x = 1 to cnt do begin but it should be for x = 1 to cnt step stp do begin

I think there must be another bug as well - still idle here!

I am off to work, so won't have time to test for the next 8 hours.

But thanks a lot for all your effort.

I am confident you will fix it ;)

Kind regards
Stjernquist

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

stjernquist wrote:
Support wrote:oh! a bug!

In the code function ScanEpoch(cnt, stp);

I have for x = 1 to cnt do begin but it should be for x = 1 to cnt step stp do begin

I think there must be another bug as well - still idle here!

I am off to work, so won't have time to test for the next 8 hours.

But thanks a lot for all your effort.

I am confident you will fix it ;)

Kind regards
Stjernquist

NO.... Its running now. GREAT, GREAT, GREAT and I have to run to :)

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

stjernquist wrote:NO.... Its running now. GREAT, GREAT, GREAT and I have to run to :)
ok, does that mean it's working?

Me too I have to run... to bed, it's 23:00 here!
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

Dear Admin,

Now I have been testing this script a cpl. of times.

I works like a charm. :P I am so very pleased with it. :lol: :lol: :lol:

This saves me hours of worthless fuskering and allows
me to fusk in a more intelligent way.

I am so gratefull and can't thank you enough Admin, for this
extraordinaire Super support. You are my hero! :ugeek: :idea: :geek:

Now I will test to see if it works with faster speed (more connections I mean)

Kind regards

Stjernquist

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

stjernquist wrote:Dear Admin,

Now I have been testing this script a cpl. of times.

I works like a charm. :P I am so very pleased with it. :lol: :lol: :lol:

This saves me hours of worthless fuskering and allows
me to fusk in a more intelligent way.

I am so gratefull and can't thank you enough Admin, for this
extraordinaire Super support. You are my hero! :ugeek: :idea: :geek:

Now I will test to see if it works with faster speed (more connections I mean)

Kind regards

Stjernquist

You are very welcome. I'm glad I was able to help you.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

:?

One more question for you:

Is it possible to override the automatic filename provider??

In the structure window my filename looks like this: 1133672408.1250045421

But when I download it comes out with this extension: 6DC58E08.jpg

Proberbly because there is no real fileextension in the base url.

Would it be possible to keep the baseurl in the extension, so it looks like this: 1133672408.1250045421.jpg

It is really not a biggie, so if this demands major changes, then disregard this request - you helped so much already and I can still see the baseurl if I save the project.

Kind regards

Stjernquist

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

I can't find a way to do this! Maybe the best way around it is to scan the scanned files in a folder named after the epoch?

If you were to use our BrownRecluse software, that would not be a problem because we complete control of the scan, and we can save the files in any naming you like.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

As said, its no biggie - I will work my way around it :geek:

As for Brown Recluse I just did download that and will see if I can figure out how to use it.

Kind regards

Stjernquist

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

If you have any questions about BrownRecluse, please post them in the BrownRecluse forum.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

Okay.... I am back with new questions :?

I want to fusker a site and the setup:

case ScannerEvent of

Starting:
begin
for x = 12900 to 13900 do begin
lnk = 'http://site.com/image.php?id='+x;
Scanlink(lnk);
end;
end;

BeforeAdding:
begin
AcceptEvent = (DocumentType ~= 'image');
end;

else
AcceptEvent = No;

end;

...works fine. I just have a problem... I need to attach the '&size=full&time' after every number: like 12900&size=full&time, 12901&size=full&time, 12902&size=full&time etc. etc. otherwise I am stuck with only the thumbnails. How do I do this??

And its a mime extension site - this is set for documentType 'image' - what do I put in the AcceptEvent line if I also want all kind of videos?? like avi, wmv, mp4, flv. ??

Can you help me with this??

Thanks a lot.

Kind regards

Stjernquist

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

ok, the line...

lnk = 'http://site.com/image.php?id='+x;

should simply be...

lnk = 'http://site.com/image.php?id='+x+'&size=full&time';

and for videos as well as images, change the line...

AcceptEvent = (DocumentType ~= 'image');

for...

AcceptEvent = (DocumentType ~= 'image|video');

That's it.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

stjernquist
Posts: 26
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:48 pm

Re: How to fusker in new version??

Post by stjernquist »

:D Thanks a lot maestro :!:

It works perfectly :lol:

Kind regards

Stjernquist

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1879
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: How to fusker in new version??

Post by Support »

stjernquist wrote::D Thanks a lot maestro :!:

It works perfectly :lol:

Kind regards

Stjernquist

You are welcome ;)
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

Post Reply