Sketch Up 2017

Raylectron (http://Raylectron.com) is a 3D rendering engine for Trimble Sketchup (http://sketchup.com)
Post Reply
zaid.kilani
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2016 7:12 pm

Sketch Up 2017

Post by zaid.kilani » Wed Nov 09, 2016 5:24 am

Hi Support,

I have updated my Sketch Up from 2016 to 2017 and for some reason i cant download the Raylectron extension on it. I have attached images showing the process I took and the messages I have received. I hope you can help me with it :D

Thank you,
Zaid
Attachments
5.JPG
5.JPG (136.76 KiB) Viewed 8189 times
4.JPG
4.JPG (32.5 KiB) Viewed 8189 times
3.JPG
3.JPG (122.39 KiB) Viewed 8189 times
2.JPG
2.JPG (108.21 KiB) Viewed 8189 times
1.JPG
1.JPG (113.92 KiB) Viewed 8189 times

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Wed Nov 09, 2016 10:41 am

Are you on Windows 10/64?
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

zaid.kilani
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2016 7:12 pm

Re: Sketch Up 2017

Post by zaid.kilani » Wed Nov 09, 2016 9:49 pm

Yes, I am running windows 10 64bit

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Wed Nov 09, 2016 10:00 pm

That's the problem, it works fine in Win8/7, we're fixing it now.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Thu Nov 10, 2016 7:27 pm

We finally fix it and you can download v4.95 from our website http://Raylectron.com

Please let me know if it works for you?
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

zaid.kilani
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2016 7:12 pm

Re: Sketch Up 2017

Post by zaid.kilani » Thu Nov 10, 2016 11:22 pm

Hi Support, thanks for the hard work but I've just tried the V4.95 and its still not working. Exactly same as before

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Fri Nov 11, 2016 1:04 pm

Which one did you use? the CPU installer or the RBZ?
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

zaid.kilani
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2016 7:12 pm

Re: Sketch Up 2017

Post by zaid.kilani » Fri Nov 11, 2016 9:23 pm

I installed the CPU first then I installed RBZ. do you think the problem is that i am trying to install it on Sketchup 2017 while i am still having it on the 2016? I just dont want to end up losing it on both

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Fri Nov 11, 2016 9:51 pm

Well, we forgot to update the RBZ, that's why I ask and then we updated it so now both, the RBZ or the installer (the CPU version) are both the same. Is it working fine for you now or are you still getting the same error?
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

zaid.kilani
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2016 7:12 pm

Re: Sketch Up 2017

Post by zaid.kilani » Fri Nov 11, 2016 11:22 pm

Now its working perfectly. Thank you :D :D

User avatar
Support
Site Admin
Posts: 1847
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:49 am

Re: Sketch Up 2017

Post by Support » Fri Nov 11, 2016 11:56 pm

Great, thanks for letting me know.
Your support team.
http://SoftByteLabs.com

Post Reply